دبیر علمی کنگره زخم و ترمیم بافت در بخش بالینی:
زخم و ترمیم بافت یک معضل جهانی است/ کنگره سالانه زخم به رسالت خود نزدیک شده است
ایسنا علوم پزشکی تهران – دکتر پروین منصوری، دبیر علمی کنگره در بخش بالینی در نشست خبری هفتمین کنگره زخم و ترمیم بافت که به صورت بینالمللی مجازی برگزار میشود، با تاکید بر اهمیت فعالیت در این حوزه گفت: زخم و ترمیم بافت یک معضل جهانی است که علاوه بر مشکلات، عوارض و مرگ و میر برای بیماران بار مالی بزرگی است بر دوش مسئولین بهداشتی کشورهای مختلف. به خوبی واضح است که جمعیت مسن جهان رو به افزایش است و سن بالا بیماری هایی مثل دیابت، فشار خون، مشکلات عروقی مغزی و قلبی، بی حرکتی، پوکی استخوان و … را به دنبال دارد که همه آنها فرد را در معرض عوارض متعددی از جمله زخمهای مزمن قرار میدهد. این زخمهای مزمن هستند که معمولا مساله ساز میشوند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، این متخصص پوست ادامه داد: در ایران نیز تلاشهایی برای شناخت راهکارهای درمانی برای زخم شده است. من هفت سال است که افتخار همراهی با همکارانم در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در برگزاری کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت – که برای اولین بار در ایران پایه گذاری شده است – را دارم. خوشبختانه این کنگره سالهاست که توانسته در انتقال دانش در این زمینه در بین رشتههای مختلف تخصصی بالینی و علوم پایه نقشی مهم و سازنده داشته باشد و به نظر میرسد که به رسالت خود نزدیک شده است.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران محورهای کنگره مجازی زخم و ترمیم بافت را برشمرد و گفت: زخم های عروقی، زخمهای دیابتی، بیماریهای پوستی همراه با زخمهای پیچیده و مشکل، سندرومهای ژنتیکی همراه با شکنندگی پوست (بیماری اپیدرمولیز بولوزا) و روشهای ملکولی جدید تشخیص آنها، مهندسی بافت و پانسمانهای نوین، فتوبایومودولیشن، راهکارهای سلولی جدید در ترمیم زخم و بافت و مشکلات همراه آن، تلهمدیسین در مراقبت زخم، ترمیم زخمهای سوختگی و بالاخره مراقبت از پوست در دوران پاندمی کووید ۱۹ و چالشهای درمانی بیماران مبتلا به زخم در این برهه محورهای هفتمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت را تشکیل میدهد.
منصوری با ابراز امیدواری از تبادل آخرین اطلاعات علمی در این کنگره افزود: در این کنگره ۴۶ محقق و پژوهشگر سخنرانی دارند که ۱۶ نفر از آنها از کشورهای مختلف آمریکا، استرالیا، کانادا، آلمان، لبنان، مالزی، آفریقای جنوبی و پاکستان هستند. امید که دانشپژوهان و همکاران عزیز و گرامی از مطالب این کنگره مجازی سه روزه که از ۱۲ تا ۱۴ آذرماه برگزار میشود بهره کافی را ببرند.
علاقهمندان میتوانند اطلاعات بیشتر را از سایت کنگره زخم و ترمیم بافت یا بخش کنگره سایت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دریافت کنند.
نظر شما :