گزارش اولین روز هشتمین کنگره زخم و ترمیم بافت
ششمین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت روز سه شنبه ۱۲ بهمن با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علم پزشکی تهران و همچنین دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی افتتاح شد.
از زخم نامرئی تا ضرورت های هوش مصنوعی در حوزه زخم
با پایان سخنرانی های افتتاحیه، سخنرانی های علمی کنگره با پنل «فناوری اطلاعات در مراقبت از زخم» به ریاست دکتر منصور جمالی زواره ای، استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد.
دکتر آرش روشنپور، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد دومین سخنران پنل فناوری اطلاعات در مراقبت از زخم به عنوان بود. این متخصص رشته انفورماتیک پزشکی سخنرانی خود را درباره استفاده از تکنیک های هوش مصنوعی در راستای تشخیص و درمان زخم ارائه کرد.
دکتر محمود حاجی پور، اپیدومیولوژیست و مدیر آموزش و پژوهش بیمارستان فوق تخصصی عدل نیز در سخنرانی دیگری چالش ها و فرصتهای هوش مصنوعی برای حوزه سلامت را مورد بررسی قرار داد.
دکتر سیدمهدی حسینیان سراجه لو، به عنوان آخرین سخنران این پنل، راه اندازی ثبت زخم در کشور و تشکیل سازمان زخم در کشور را از بدیهی ترین نیازهای حوزه سلامت در کشور با هدف سیاستگذاری سلامت دانست.
هفت سخنرانی درباره روش های درمانی پیشرفته در مدیریت زخم
دکتر میناسادات نادری، استادیار بیوفیزیک که ریاست دومین پنل تخصصی کنگره با عنوان «روش های درمانی پیشرفته در مدیریت زخم» را برعهده داشت در نخستین سخنرانی این پنل به موضوع «اثر لیزر کمتوان بر روی سلولهای بنیادی فولیکول موی انسان» پرداخت.
دکتر نسرین تک زارع عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران به عنوان دومین این پنل سخنرانی خود را با عنوان «ارزیابی هیستوپاتولوژیک سلول های بنیادی بند ناف در بهبود زخم» ارائه کرد.
در سخنرانی دیگری دکتر بنفشه حیدری جنین شناس و متخصص بیماریهای تولید مثل جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به «ترشحات و اگزوزوم درمانی» پرداخت.
دکتر رویا کریمی نیز «طب بازساختی احشایی» را مورد بررسی قرار داد.
در ادامه «ارزیابی درمان ترکیبی لوسیون حاوی عسل، آلوئهرا، بره موم و BM-MSCs در تسریع سوختگی درجه دو در مدل های حیوانی» توسط دکتر دکتر طاهره عباسی معیر ارائه شد.
آخرین سخنرانی این روز نیز با عنوان «اثرات ترکیبی ژل موضعی آلوئهرا با سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از چربی به صورت موضعی در بهبود زخم سوختگی در موش صحرایی» از سوی دکتر فرزانه رضایی یزدی انجام شد.
نظر شما :