برگزاری نشست علمی «مهندسی نانو ذرات برای بهینه سازی درمان فتودینامیک»
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع« مهندسی نانو ذرات برای بهینه سازی درمان فتودینامیک» در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ، در این نشست دکتر قریشی پژوهشگر گروه فتودینامیک گفت : درمان فتودینامیک به عنوان یک روش درمانی موضعی، زیست سازگاری زیادی را در درمان تومور از خود نشان می دهد.
وی افزود: هر چند، تجمع کم فتوسنسیتایزرها در تومورها کارایی درمانی را کاهش می دهد، در مقایسه با داروهای شیمی درمانی، عواملی مانند غلظت اکسیژن و نیمه عمر کوتاه گونه های اکسیژن واکنش پذیر اثربخشی درمانی درمان فتودینامیک را کاهش می دهد.
بنابر اظهارات پژوهشگر گروه فتودینامیک، همچنین در این نشست مطرح شد که کاربرد درمان فتودینامیک هنوز به تومورهایی که نزدیک پوست هستند محدود می شود، نانو ذرات می توانند به عنوان حاملین فتوسنسیتایزرهای آلی، مبدل انرژی و فتوسنسیتایزر در درمان فتودینامیک استفاده شوند.
قریشی گفت: نانو ذرات به عنوان حاملان دارو در درمان فتودینامیک به سرعت در حال توسعه هستند، این ارائه بر طراحی نانوذرات با تأکید ویژه بر بهبود بازدهی درمانی از طریق هدف گذاری سلول تومور/ اندامک سلولی، تأمین اکسیژن و درمان ترکیبی تمرکز داشت.
نظر شما :