در آیین افتتاحیه دومین رویداد ایده بازار سلامت مطرح شد
صاحبان ایده سرمایههای کشور هستند
رئیس جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران و رئیس دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه جوانانی که علاوه بر عرصه دانش در حوزه نوآوری فعالیت میکنید داشتههای کشور هستند، گفت: پافشاری بر ایده و تبدیل ایده به محصول اهمیت دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر مسعود حبیبی در آیین افتتاحیه دومین رویداد ایدهبازار سلامت گفت: دومین رویداد ایدهبازار سلامت همزمان با دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت برگزار میشود.
وی با بیان اینکه پنلهای تخصصی در دهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت در حال برگزاری است، گفت: متخصصان در این پنلها به سخنرانی خواهند پرداخت. من به شما دانشجویان توصیه میکنم که سخنان استاد باقر لاریجانی که در نخستین پنل دهمین کنگره بینالمللی زخم و بافت به سخنرانی پرداخت، گوش کنید. سخنان ایشان بسیار ارزشمند و قابل استفاده است.
رئیس جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران خطاب به افراد در جلسه گفت: تمام کشورهای دنیا داشتههایی دارند؛ شما جوانانی که علاوه بر عرصه دانش در حوزه نوآوری فعالیت میکنید داشتههای کشور هستید. شما بر ایده خود پافشاری میکنید تا ایده خود را به محصول تبدیل کنید.
دکتر حبیبی ادامه داد: جهاد دانشگاهی مفتخر است که از ایدههای شما حمایت میکند تا یک ایده به محصول تبدیل شود.
رئیس جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران با اشاره به برگزاری دومین رویداد ایدهبازار سلامت گفت: این رویداد، فرصت خوبی برای همکاری و شبکهسازی با مسئولان مختلف وزارت «بهداشت،درمان و آموزش پزشکی» و «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رباستجمهوری» است.
وی ادامه داد: همچنین شرکتهای متعددی که در این رویداد حضور دارند با ایدههای شما آشنا میشوند. آشنایی با ایدههای شما میتواند یک ارزش افزوده برای شرکتها باشد که از مزایای تجاریسازی ایده شما استفاده کنند.
برگزار دومین رویداد ایدهبازار سلامت
علیرضا عمومی،دبیر دومین رویداد ایدهبازار سلامت در این مراسم گفت: دومین رویداد ایدهبازار سلامت به همت جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران و به میزبانی مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار میشود. این رویداد، فرصت مغتنمی است که یک ایده به یک فرصت واقعبینانه تبدیل شود.
وی درباره هدف از برگزاری دومین رویداد ایدهبازار سلامت گفت: درنظر داریم که فرصت همکاری برای صاحبان ایده با فعالان و متخصصان علوم کاربردی فراهم شود. اهداف برگزاری این رویداد محدود به ایجاد و شکلگیری همکاری نمیشود بلکه در نظر داربم که فرصت کار تیمی را فراهم کنیم.
عمومی با بیان اینکه آماده شنیدن ایدههای ناب هستیم، گفت: آمادگی خود را برای شنیدن ایدههای شما اعلام میکنیم تا ایدههای شما را بشنویم. هنگامی که صاحبان ایده در کنار متخصصان کسبوکار قرار بگیرند زنجیره ارزشمند ایده تکمیل میشود. در چنین شرایطی، یک ایده به محصول تبدیل شده و وارد بازار میشود.
وی هطاب به صاحبان ایده حاضر در این مراسم گفت: ایدههای خود را در رویداد ایدهبازار سلامت که یک محیط دوستانه بیان میکنید؛ سپس به اصلاح آن میپردازید و در جهت آن گام برمیدارید.
دبیر دومین رویداد ایده بازار سلامت گفت: پنلهای انتقال تجربه طی رزوهای برگزاری این رویداد برگزار میشود. همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی با هدف تقویت مهارت فردی، شبکهسازی و نحوه ارائه ایده به سرمایهگذار در دومین رویداد ایده بازار سلامت برگزار میشود.
توجه به مالکیت فکری اهمیت دارد
سیامک اسلامی، سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این مراسم گفت: من به نمایندگی جمعی از نخبگان کشور در این برنامه حضور دارم. ۱۵۰ دانشجو که همگی در دانشگاههای تراز اول کشور مشغول به تحصیل هستند در مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه ارزش داراییهای ناملموس نسبت به داراییهای ملموس بیشتر است، اظهار کرد: در گذشته، نسبت داراییهای ناملموس به ملموسش کت مایکروسافت ۴۰ به ۶۰ درصد بود؛ در حال حاضر؛ میزان داراییهای ناملموس شرکت مایکروسافت به مرز ۹۱ درصد رسیده است.
سیامک اسلامی ادامه داد: میزان داراییهای ناملموس شرکت مایکروسافت روز به روز در حال افزایش است. امار و ارقام میزان مالکیت ناملموس شرکت مایکروسافت از اهمیت مالکیت فکری حکایت میکند چرا که مالکیت فکری جزو داراییهای ناملموس است.
وی درباره تاریخچه قانون مالکیت فکری کشور گفت: قانون مالکیت فکری در سال ۱۳۰۴ به تصویب رسید در حالی که قانون مدنی در سال ۱۳۰۶ به تصویب رسیده است. حدود ۱۰۰ سال از زمان تصویب قانون مالکیت معنوی میگذرد.
اگرچه تمام ما با قانون مدنی سروکار داریم اما تاریخ صد ساله قانون مالکیت فکری بیانگر توجه به موضوع مالکیت فکری است.
سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه قانون مالکیت با اختراعات آغاز شد و رفتهرفته طرحهای صنعتی اضافه شد، گفت: در حال حاضر، قانون مالکیت فکری شامل دو بخش میشود. بخش نخست مربوط به صنعت و بخش دوم مربوط به مالکیت فکری در عرصه ادبی و هنری است اما بخش اول که ارتباط مستقیمی با نوآوری دارذ نسبت به بخش دوم قویتر است.
اسلامی گفت: فعالیت دانشجویان و نوآوران در زمینه مالکیت فکری بسیار اهمیت دارد.
سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه معاهدهنامههای بینالمللی در حوزه مالکیت فکری وجود دارد، گفت: ۲۶ معاهده بیناللمللی در حوزه مالکیت فکری وجود دارد و کشور در ۹ معاهدهنامه عضویت دارد.
نظر شما :