دیدار معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با رییس و معاونان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران – معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر مخلصانه بودن روحیه اعضای جهاد دانشگاهی، بیان کرد: با مشارکت جهاد دانشگاهی می توان برای شناسایی لوازم مصرفی و سرمایه ای دانشگاه علوم پزشکی اقداماتی انجام داد در همین راستا پیشنهاد می کنم کارگروه تولید ملی با کمک جهاد دانشگاهی، دانشکده فناوری و کمک افرادی که در صنعت و دانشگاه فعالیت دارند، ایجاد شود.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران:
اگر در حوزه فرهنگی محل اثر باشیم، حوزه های فناورانه و پژوهشی نیز محل اثر خواهند بود
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر مسعود حبیبی در جلسه ای با حضور معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و برخی از معاونان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در عرصه فرهنگ پیشتاز است و یکی از نمونه های این پشتازی همایش های نکوداشت مقام استاد می باشد که یکی از افتخارات ماست؛ بنده پیش از شکل گیری همایش های نکوداشت مقام استاد به دکتر[ابوالفضل] فاتح پیشنهاد ایجاد خانه استاد را دادم چرا که اساتید بعد از 30 سال فعالیت، بازنشسته می شوند در صورتی که باید همچنان از تجربیات آنان استفاده کرد. آن زمان دکتر فاتح پیشنهاد دادند در مراسمی از اساتید تجلیل کنیم که همین اقدام سبب تکریم علم و دانش و رجوع به اساتید خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران افزود: به منظور بهتر برگزار شدن این مراسم تجلیل با همراهی مرحوم دکتر معتمدی و دکتر قبادیان برای کسب نظر و راهنمایی خدمت دکتر یلدا و بسیاری از اساتید دیگر رسیدیم البته در این زمینه نظر دانشجویان را نیز دریافت می کردیم.
رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه کشورهای پیشرفته نیز به عالمان و دانشمندان خود رجوع می کنند، گفت: همه سرمایه جهاد دانشگاهی منابع انسانی آن است؛ هر زمان این منابع کاهش یا تنزل پیدا کند، فعالیت های ما نیز کاهش می یابد؛ از سوی دیگر یکی از افتخارات جهاد دانشگاهی این است که منابع انسانی آن فعالین اجتماعی جامعه دانشگاهی نیز بوده اند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران عملاً پیشینه فرهنگی دارد، گفت: نیروهای ما در حوزه فرهنگی صاحب نظر بوده اند. با وجود اینکه چند سال است به فراخور وضعیت کشور در حوزه پژوهش و فناوری بیشتر سرمایه گذاری می کنیم، اما حوزه فرهنگی ما هنوز جزء فعال ترین حوزه های فرهنگی جهاد دانشگاهی محسوب می شود.
دکتر حبیبی با تاکید بر ضرورت توجه به حوزه های فرهنگی ادامه داد: اگر در حوزه فرهنگی محل اثر باشیم، حوزه های فناورانه و پژوهشی نیز محل اثر خواهند بود. تمام انرژی ما در حوزه فناوری و پژوهش بسیار کوچکتر از ظرفیت یک دانشکده است، اما با توجه به این نگاه فرهنگی مرکز برست ایجاد می شود که می توانم به جرات بگویم در کشور مجموعه ای مانند آن وجود ندارد.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
کارگروه تولید ملی با کمک جهاد دانشگاهی تشکیل شود
در ادامه دکتر رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مخلصانه دانستن روحیه اعضای جهاد دانشگاهی گفت: اگر روحیه ای که در جهاد دانشگاهی است در همه بخش وجود داشت، کشور رشد بسیار بیشتری پیدا می کرد.
وی ادامه داد: چند سالی است بر رشد تولید ملی در کشور تأکید می شود و معتقدم با مشارکت جهاد دانشگاهی می توان کار گروهی برای شناسایی لوازم مصرفی و سرمایه ای دانشگاه علوم پزشکی تشکیل داد و پس از این ارزیابی با دانشگاه تهران یا دانشگاه های دیگر ارتباط برقرار کرد تا این تجهیزات را برای مصرف خود تولید کنیم و حتی به نقاط دیگر جهان ارسال نماییم.
دکتر رستمیان با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی دست بازتر و در بعضی موارد اختیارات بیشتری دارد، گفت: پیشنهاد می کنم کارگروه تولید ملی با کمک جهاد دانشگاهی، دانشکده فناوری و کمک افرادی که در صنعت و دانشگاه فعالیت دارند ایجاد شود. هر یک از این فعالیت ها می تواند بزرگترین فعالیت فرهنگی برای کشور باشد.
در این جلسه حسن مرکزی مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی، غلامرضا اسماعیلی جاوید مدیر مرکز ترمیم زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، حسین یاری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، رضا حسین زاده معاون پژوهشکده فناوری های زخم و ترمیم بافت یارا، ابوالفضل امینی، مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، محسن فاتح معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و محسن بسلان پور، معاون پشتیبانی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز حضور داشتند.
معاونان و مدیران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با تبیین عملکرد هر یک از واحدها بر ضرورت نوآوری، شتابدهی و سازماندهی گروه های دانشجویی، توجه به زیست بوم متفاوت جهاد دانشگاهی و همچنین توانایی تعامل و انتقال اطلاعات میان دانشگاه و صنعت تأکید کردند.
نظر شما :