پیشگیری از ابتلا به کرونا با مصرف دهان شویه و قطره های بینی؛ رییس کلینیک دندانپزشکی جهاد دانشگاهی در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران
ایسنای علوم پزشکی تهران– بررسی پژوهشگران نشان میدهد که استفاده از دهانشویهها میتواند کروناویروس را برای کوتاه مدت غیرفعال کند. پژوهشگران طی این بررسی، هشت دهانشویه متفاوت را آزمایش کردند. آنها هر دهانشویه را با ذرات ویروس ترکیب کردند و ماده دیگری نیز به آن افزودند تا اثر بزاق دهان را بازسازی کنند. این ترکیب، به مدت ۳۰ ثانیه تکان داده شد تا اثر غرغره کردن شبیهسازی شود.
دکتر کریمی، رییس کلینیک دندانپزشکی جهاد دانشگاهی، در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران درباره تأثیر استفاده از دهان شویه ها برای مقابله با کرونا، اظهار کرد: کرونا یک ویروس ناشناخته است و یکسری از مباحثی که عنوان می شود در واقع فرضیات و حدسیات هستند، اما به طور کلی استفاده از دهان شویه در پیشگیری ابتلا به اکثر بیماری های ویروسی و میکروبی موثر است.
رییس کلینیک دندانپزشکی جهاد دانشگاهی ادامه داد: ویروس کرونا از طریق بینی نیز منتقل می شود و ممکن است تا مدتی در حلق و گلو باقی بماند به همین دلیل استفاده از دهان شویه حتی دهان شویه های ساده مثل آب نمک و همچنین قطره های بینی می تواند در پیشگیری از کرونا تأثیرگذار باشد.
وی درباره نحوه و مراتب استفاده از دهان شویه ها برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، گفت: بهتر است شاغلین به محض اینکه به منزل می رسند از دهان شویه ها یا آب نمک رقیق و ولرم استفاده کنند. افرادی هم که در منزل حضور دارند و به دهان شویه ها دسترسی مداوم دارند مناسب است که روزی سه مرتبه استفاده کنند. همچنین افراد می توانند در روز چندین مرتبه از قطره های بینی استفاده نمایند.
دکتر کریمی در پایان تأکید کرد که کلینیک دندانپزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به منظور ارایه خدمات به بیماران در روزهای سخت کرونا با رعایت کامل و دقیق پروتکل های بهداشتی فعال است.
نظر شما :