معاون پژوهشی پژوهشکده زخم و ترمیم بافت (یارا) در گفت و گو با ایسنا علوم پزشکی تهران:

فرصت «تبادل علمی، اشتراک تجربیات و ورود به مسیرهای علمی جدید» در کنگره زخم و ترمیم بافت فراهم است

۰۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۵۰ کد : ۲۴۹۶۰ پژوهشی تاپ خبر
فرصت «تبادل علمی، اشتراک تجربیات و ورود به مسیرهای علمی جدید» در کنگره زخم و ترمیم بافت فراهم است

ایسنا علوم پزشکی تهران – معاون پژوهشی پژوهشکده یارا با بیان اینکه گردهم‌آیی کنگره زخم و ترمیم بافت بستری برای تبادل علمی و ورود به مسیرهای علمی جدید تحقیقاتی فراهم می‌کند، گفت: متخصصین در کنگره زخم و ترمیم بافت می توانند تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و معضلاتی که در مسیر کارشان قرار دارد را بهتر شناسایی کرده و برای رفع آنها چاره‌اندیشی کنند.

دکتر رضا حسین‌زاده، معاون پژوهشی پژوهشکده زخم و ترمیم بافت (یارا) با حضور و بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا علوم پزشکی تهران گفت: اشاعه علوم در قالب‌های کارگاه، همایش، ژورنال کلاب و یا کنگره یکی از رسالت‌های پژوهشکده یارا است. به همین منظور پنجمین دوره کنگره زخم و ترمیم بافت در سطح بین‌المللی و هفتمین دوره آن در سطح ملی از ۱۲ تا ۱۴ آذر برگزار می‌شود که می‌تواند فضایی برای گردهم‌آیی متخصصین علوم مختلف و پرداختن به مقوله ترمیم زخم‌های مزمن با زاویه دید‌های مختلف ایجاد کند.

او در ارتباط این کنگره سالانه توضیح داد: گردهم‌آیی در کنگره زخم و ترمیم بافت بستری برای تبادل علمی و ورود به مسیرهای علمی جدید تحقیقاتی فراهم می‌کند که مکمل کارهای تحقیقاتی متخصصین است؛ متخصصین در این بستر می‌توانند اولا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و ثانیا معضلاتی که در مسیر کارشان قرار دارد را بهتر شناسایی کرده و برای رفع آنها چاره‌اندیشی کنند.

حسین زاده گفت: کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت، بستری برای فعالیت های پژوهشی مشترک را فراهم آورده است که نتایج این تحقیقات می‌تواند در جامعه علمی در سطح ملی یا بین‌المللی اثرگذار باشد؛ به این ترتیب نتایج این فعالیت‌ها علاوه بر کشور، برای جامعه بشری نیز مفید خواهد بود. پژوهشکده یارا و سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران رسالت خود می‌داند که این کنگره در سطح ملی و بین‌المللی به نحو احسن برگزار شود تا محققان داخل و خارج از کشور بتوانند از آن بیشترین بهره را ببرند.

معاون پژوهشی پژوهشکده یارا در ارتباط با نقش کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت در فعالیت‌های این پژوهشکده، اظهار داشت: کنگره تاکنون باعث ایجاد یکسری ارتباطات با سازمان‌ها و مراکز پژوهشی مختلف با مجموعه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و پژوهشکده شده است؛ این مراکز و همچنین متخصصانی که در این کنگره شرکت می‌کنند ارتباط خود با کنگره را حفظ کرده‌اند که این موضوع فضای همفکری برای تعامل و انجام فعالیت‌های مناسب را ایجاد می‌کند.

او ادامه داد: برای نمونه کنگره زخم و ترمیم بافت توانسته است بستری ایجاد کند که همکاران ما در معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی بتوانند دوره‌های آموزشی ملی با رویکرد بین‌المللی برگزاری کنند. همچنین کلینیک جامع زخم مجموعه پژوهشکده یارا با متخصصینی که در کنگره شرکت می‌کنند ارتباطات بسیار خوبی برقرار کرده است. این تعامل باعث یک ارتباط دوسویه می‌شود که هم مجموعه کلینیک زخم از توانمندی‌های متخصصان بهره ببرد و هم این افراد با حضور در ساختارهای تعریف شده پژوهشکده یا مرکز زخم اهداف علمی، تحقیقاتی و بالینی خود را دنبال کنند.

معاون پژوهشی پژوهشکده یارا در پایان تاکید کرد: به طور کلی فضای کنگره باعث بهتر شناخته شدن مرکز زخم جهاد دانشگاهی شده است؛ بسیاری از متخصصان از طریق کنگره با مرکز جامع زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران آشنا شده و ضمن حفظ ارتباط خود با این مرکز به فعالیت‌های مشترکی دست زده‌اند که می‌تواند در فضای علمی و درمانی موثر باشد.


نظر شما :