دبیر پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت: حضور محققان ۵ قاره دنیا در هفتمین کنگره زخم و ترمیم بافت / نحوه مراقبت و درمان زخم در دوران پاندمی کووید ۱۹ بررسی خواهد شد

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۴ کد : ۲۵۱۳۵ پژوهشی تاپ خبر
دبیر پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت: حضور محققان ۵ قاره دنیا در هفتمین کنگره زخم و ترمیم بافت / نحوه مراقبت و درمان زخم در دوران پاندمی کووید ۱۹ بررسی خواهد شد

دبیر پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه امسال بار سخنرانان خارجی نسبت به کنگره های قبلی بسیار وسیع تر شده است، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، بخشی با عنوان نحوه مراقبت و درمان زخم در دوران پاندمی کووید ۱۹ به کنگره اضافه شده است. همچنین دوراپزشکی (Telemedicine) و سلامت دیجیتال در مدیریت زخم از رویکردهای جدید در کنگره امسال است که در سخنرانی‌های متعدد به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران،  دکتر سیدمهدی طبایی درخصوص کیفیت هفتمین کنگره سالانۀ زخم و ترمیم بافت گفت: امسال به دلیل پاندمی کووید ۱۹ کنگره زخم و ترمیم بافت برای اولین بار به صورت مجازی برگزار می شود، شرایط این دوره فرصت بسیار مناسبی را فراهم کرد تا از اساتید و دانشمند بین المللی بیشتری در حوزه زخم و ترمیم بافت بهره ببریم.

حضور محققان ۵ قاره دنیا در کنگره امسال 

دانشیار مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد داشگاهی ادامه داد: در این کنگره بار سخنرانان خارجی نسبت به کنگره های قبلی بسیار وسیع تر شده به طوری که تقریباً از ۵ قاره دنیا که حدود ۸ کشور را در بر می گیرد، سخنران داریم. نیمی از سخنرانان اساتید برجسته و طراز اول حوزه زخم از کشورهای آمریکایی و اروپایی هستند که در این کنگره آخرین دستاوردها و رویکردها را در حوزه زخم و ترمیم بافت ارایه خواهند داد.

زخم های مزمن جزو چالش های عمده حوزه پزشکی هستند

دکتر طبایی به اهمیت مباحث مربوط به زخم و ترمیم بافت اشاره و اظهار داشت: اهمیت زخم بسیار بیش از آن چیزی است که تا به امروز در کشور ما به صورت خاص به آن پرداخته شده است. زخم ها مخصوصاً زخم های مزمن جزو چالش های عمده حوزه پزشکی هستند که علاوه بر اینکه بار مالی بسیار بر حوزه بهداشت و درمان کشورها تحمیل می کنند، بخشی از این بار اقتصادی برعهده خانواده ها و سبد معیشتی آنان است.

حدود ۱ تا ۲ درصد جمعیت دنیا درگیر زخم های مزمن هستند

دبیر پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت افزود: حدود ۱ تا ۲ درصد جمعیت دنیا درگیر زخم های مزمن هستند. طبق آماری که ارایه شده در آمریکا به تنهایی حدود ۶ و نیم میلیون نفر درگیر معضل زخم های مزمن هستند و برآورد می شود که این معضل به تنهایی حدود ۲۵ میلیارد دلار در سال بار مالی بر سیستم بهداشت و درمان آمریکا تحمیل می کند.

بیماری دیابت و زخم های عروقی دو علت شایع زخم های مزمن 

دکتر طبایی در مورد علل شایع زخم های مزمن بیان کرد: دو علت شایع زخم های مزمن بیماری دیابت و مشکلات عروقی هستند. شیوع دیابت در جوامع جهانی به دلیل نوع سبک زندگی، اضافه وزن و پیر شدن جمعیت بسیار رو به افزایش است، یکی از عوارض جدی عدم کنترل دیابت ایجاد زخم های مزمن در اندام های تحتانی است که می تواند عوارض متعددی از جمله عفونت، درد، اختلال حرکت، عوارض روحی و روانی و حتی قطع عضو را به همراه داشته باشد بنابراین این موضوع بسیار مهمی است که جهاد دانشگاهی به درستی انتخاب کرد و به عنوان یک موضوع دسته اول به آن می پردازد.

این متخصص پوست افزود: کنگره زخم ابتکاری از پژوهشکده زخم و ترمیم بافت یارا جهاد دانشگاهی بود که با راهنمایی اساتید در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد و امیدوار هستیم که امسال بتوانیم با توجه به فرصت های جدیدی که به دلیل مجازی برگزار شدن این کنگره فراهم می شود، دستاوردهای بهتری را از نتایج علمی کنگره داشته باشیم.

دوراپزشکی و سلامت دیجیتال در مدیریت زخم، نوآوری‌های کنگره امسال  

دکتر طبایی به دو ابتکار و نوآوری سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در برگزاری کنگره امسال پرداخت و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، بخشی با عنوان نحوه مراقبت و درمان زخم در دوران پاندمی کووید ۱۹ به کنگره اضافه شده است. همچنین دوراپزشکی (Telemedicine) و سلامت دیجیتال در مدیریت زخم از رویکردهای جدید در کنگره امسال است که در سخنرانی‌های متعدد به آن‌ها پرداخته خواهد شد. بررسی رویکردهای نوین در درمان زخم، در حوزه بالینی جزو یکی از جلسات علمی این کنگره خواهد بود. جلساتی نیز با موضوع زخم‌های عروقی به صورت اختصاصی با حضور جراحان عروق و متخصصین طب مداخله‌ای برگزار خواهد شد.


نظر شما :