مراسم‌ یادبود مرحوم دکتر فاطمی در بهشت زهرا و دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی برگزار شد

مدیری سرآمد، عنصری موثر و انسانی فروتن

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۶۵۲۰ پژوهشی تاپ خبر
مدیری سرآمد، عنصری موثر و انسانی فروتن

ایسنا علوم پزشکی تهران – مراسم هفتمین روز درگذشت دکتر سیدمصطفی فاطمی، رئیس پیشین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و سردبیر پیشین خبرگزاری ایسنا روز جمعه ۱۲ دی ماه در بهشت زهرا (س) برگزار شد.

مراسم یادبود مرحوم دکتر فاطمی روز جمعه در کنار خانواده و بازماندگان آن مرحوم در بهشت زهرا و با حضور مسئولان و شخصیت هایی مثل حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران و نایب رئیس پیشین مجلس، دکتر علی تاجرنیا رئیس جامعه دندان پزشکی و نماینده مجلس ششم، دکتر وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی کشور، دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر علی منتظری رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، دکتر حسام‌الدین علامه سرپرست شورای ملی سالمندان، اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای سازمان جهاد علوم پزشکی تهران و دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، هم‌نوردهای دکتر فاطمی برگزار شد.

 

دکتر فاطمی یک عنصر موثر اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بود

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی‌فرد  نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداخت.

او با بیان اینکه اینگونه حوادث سخت و شکننده را نگاه به تاریخ حیات اولیای الهی و بندگان صالح خداوند قابل تحمل می‌کند گفت: بانوی کربلا حضرت زینب کبری (س) در ظرف چند ساعت دو فرزند، برادر زادگانی چون حضرت علی اکبر (ع)، برادرانی چون حضرت ابوالفضل (ع)، وجود مقدس امام حسین (ع)، برادر زاده شیرخواری چون علی اصغر (ع) را از دست دادند و سپس این بانوی تربیت شده در مدرسه اسلام در برابر پلیدی به نام ابن زیاد در تصویر و تحلیل حادثه عاشورا فرمود: «ما رأیتُ الّا جمیلاً» این چه نگاهی است! این چه تربیتی است! به حق شایسته است که از این حوادث درس بیاموزیم و در مسیر این تربیت گام برداریم.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی افزود: دکتر فاطمی در حیات با خدمات خود  به عنوان یک عنصر موثر اجتماعی، فرهنگی و سیاسی قدم های شایسته ای برداشت. امیدوارم رحلت او نیز برای خانواده و دوستان ایشان و همچنین  همه ما آموزنده باشد و مسیر تربیت ما را در تربیتی عاشورایی- کربلایی، توحیدی و قرآنی هموار کند.

 


بیشتر بخوانید: دل نوشته دکتر بتول کریمی همسر مرحوم دکتر سیدمصطفی فاطمی؛ این فراغ آزمون بزرگ زندگی من است


 

امام حسن مجتبی (ع) جان سیاست را رعایت حقوق خدا، زندگان و مردگان می‌دانند

ابوترابی فرد با اشاره به فرازی از زیارت امین‌ الله گفت: هر یک از حوادث دنیا نردبانی برای تعالی، تکامل و آراستگی به فضایل اخلاقی و کمالات انسانی است. امام (ع) در این زیارت به ما آموخته است که از خدا آن هم در جوار مرقد امیرالمومنین علی(ع) چه طلب کنیم. امروز هم در کنار مرقد شهدا که بهشت زهرا (س) به نور و انوار پر فروغ آنا نورانی است از خداوند بخواهیم «اَللَّـهُمَّ فَاجْعَلْ نَفْسی مُطْمَئِنَّهً بِقَدَرِکَ راضِیَهً بِقَضآئِکَ مُشْتاقَهً اِلی فَرْحَهِ لِقآئِکَ؛ خدایا جان و روح مرا مشتاق لقا و زیارت خود قرار بده» خوشا به انسان هایی که حداقل این دعایشان است. این انسان ها همیشه آماده مرگ هستند، منتظر لقا و زیارت حضرت عزرائیل هستند، قدم هایشان را درست برمی دارند، حق را می‌شناسند و در مسیر حق گام بر می‌دارند.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی به حدیثی از امام حسن مجتبی (ع) اشاره کرده و گفت: حضرت سیاست را یک شخصیت برجسته تعریف می‌کنند و می‌فرمایند: «هِی أَنْ تُراعی حُقُوقَ اللهِ وَ حُقُوقَ الاحیْاءِ وَ حُقُوقَ الأمْواتِ» جان سیاست این است که حق خداوند، حقوق زندگان و حقوق مردگان را رعایت کنید. حضور همگان در مراسم هفتمین روز درگذشت دکتر فاطمی در واقع رعایت حقوق زندگان است یعنی حقوق خانواده معزا و حقوق سیدمصطفی و دوستانشان را رعایت کردید و این معنای دقیق سیاست است. حقوق خدای متعال را نیز رعایت کردید و نشان دادید همیشه مشتاق شهادت و رفتن از این عالم هستید.

 


بیشتر بخوانید: ۲۰ سال تعهد و خدمت جهادی دکتر مصطفی فاطمی


 

برای بهتر زیستن در دنیا راهی جز تلاش برای بهتر رفتن دنیا نیست

ابوترابی فرد افزود: امیدوارم رحلت جانکاه دکتر سیدمصطفی فاطمی ما را در این مسیر هدایت کند و راه را برای بهتر رفتن از این دنیا هموار کند. برادران و خواهران بزرگوار برای بهتر زیستن در این دنیا هیچ راهی جز تلاش برای بهتر رفتن از این دنیا نیست. کسانی در این دنیا خوب زندگی می‌کنند که همه دغدغه شان این است که خوب از دنیا بروند و احترام ما به این برادر عزیز از همین منظر است. انشاالله خداوند در همه دوران ها ما را در مسیر حق هدایت کند، در کنار حق ثابت قدم باشیم و از باطل قهر کنیم و راه شهدای عالیقدر چون شهید سلیمانی قرار گیریم. سردار فرزانه و اقتدار آفرینی که به بیان زیبای رهبر معظم انقلاب اسلامی، مکتب سلیمانی و همان مکتب امام بزرگوار و امام حسین(ع) است.

او ادامه داد: سردار سلیمانی واقعاً مشتاق لقا خدا بود، دقت داشت که هر قدمی که برمی دارد، مرگ او را زیباتر کند. اگر همه ما این دقت را داشته باشیم بسیاری از سخنان را نمی گوییم، بسیاری از قلم ها را نمی زنیم، بسیاری از قدم ها را بر نمی داریم و دقت و توقف می‌کنیم و احتیاط می‌کنیم. امیدوارم همه ما در این مسیر هدایت شویم و راه این سردار عزیز، فداکار، مومن، فهیم، دوست، مهربان، شخصیت وحدت آفرین نه اختلاف آفرین را گرامی بداریم؛ شخصیتی که دشمن و دوست را می‌شناخت و رمز وحدت ملت اسلام بود.

امروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی فلسطین، غزه، یمن، سوریه، لبنان، عراق و ایران را در هم تنیده است، این همان سیاستمداری است که امام حسن(ع) معرفی می‌کند، کسی که حقوق خداوند را رعایت می‌کرد، حق انسان ها را پاس می‌داشت و در مسیر خدمت به امت اسلام گام بر می‌داشت.

 


بیشتر بخوانید: دکتر منتظری: دکتر فاطمی وقتی کژی‌ها و کج‌تابی‌ها را مشاهده می‌کرد برآشفته می‌شد


 

علی تاجرنیا: دکتر فاطمی با فرادست و فرودست یکسان برخورد می‌کرد

همچنین دانشگاهیان دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی نیز دو مراسم یادبود برای همکار خود در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه برگزار کردند.

روز پنج‌شنبه در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مراسمی با حضور خانواده مرحوم دکتر فاطمی و اساتید این دانشکده که محل تحصیل دکتر فاطمی بود برگزار شد. در این مراسم دکتر علی تاجرنیا، رئیس جامعه دندان پزشکی و نماینده مجلس ششم به بیان سخنرانی پرداخت و از ویژگی های شخصیتی آن مرحوم سخن گفت.

تاجرنیا که از دوستان نزدیک مرحوم دکتر فاطمی بود گفت: هیچ کس ایشان را در حالت سکون و خموده ندید و برخورد او با فرادست و فرودست یکسان بود. وی ادامه داد: از ویژگی های بارز ایشان گشاده رویی و شوخ طبعی وی بود که به کم شدن فاصله ها منجر شد و همین موضوع سبب شد تا افراد و دوستان فراوانی از طیف های فکری مختلف در اطراف وی باشند. رئیس جامعه دندانپزشکان ایران با بیان اینکه ایشان همواره بی ادعا فعالیت و برنامه های بسیاری را پیگیری می‌کرد، افزود: هیچ وقت نداشتن مسئولیت بهانه ای برای فعالیت نکردنش نبود.

دکتر هوشمند، مدیر گروه مواد دندانی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با بیان اینکه دکتر فاطمی از اولین های دوره فارغ التحصیلان مواد دندانی بودند، گفت: ایشان همواره می‌کوشیدند تا مسیرهای پیشرفت این شاخه از علم دندانپزشکی را هموار کند.

او افزود: دکتر فاطمی در تحصیل علم و تدریس کوشا و همیشه فردی مبدع، خلاق و با پشتکار زیاد بودند و در دوران دانشجویی همپای اساتید خود در جهت تعالی رشته تحصیلی تلاش وافری داشتند.

همچنین دکتر اسکندریون، عضو هیئت مدیره انجمن مواد دندانی، دکتر فاطمی را فردی دلسوز نسبت به دانشجویان خود دانست و گفت: ایشان با گشاده رویی مطالب علمی را به دانشجویان خود بازگو می‌کرد و فضایی صمیمی و دوستانه میان خود، همکاران و دانشجویان ایجاد کرده بود.

روز چهارشنبه نیز مراسم یادبودی در مقابل دانشکده دندان پزشکی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.


نظر شما :