با حضور رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران رخ داد:

تقدیر و تشکر از دست اندرکاران برگزاری هفتمین کنگره زخم و ترمیم بافت/ خاطره دبیر هفتمین کنگره سالانه زخم از مرحوم دکترسیدمصطفی فاطمی

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۱ کد : ۲۶۹۵۵ پژوهشی تاپ خبر
تقدیر و تشکر از دست اندرکاران برگزاری هفتمین کنگره زخم و ترمیم بافت/ خاطره دبیر هفتمین کنگره سالانه زخم از مرحوم دکترسیدمصطفی فاطمی

ایسنا علوم پزشکی تهران مراسم تشکر و قدردانی از دست اندرکاران هفتمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت برگزار شد.

رئیس، معاونین و سایر مدیران سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با گرامیداشت یاد مرحوم دکتر سیدمصطفی فاطمی، رئیس اسبق این سازمان و دبیر اجرایی اولین دوره کنگره زخم و ترمیم بافت، از برگزارکنندگان و دست اندرکاران هفتمین دوره این کنگره سالانه تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید، مدیر کل دفتر تخصصی علوم پزشکی و دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم در ابتدای مراسم با اهدای لوحی به نمایندگی از دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور به خاطر حمایت های دکتر مسعود حبیبی، ریاست جهاد علوم پزشکی تهران از او تقدیر و قدردانی کرد.

حبیبی نیز برگزاری هفتمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت که امسال با همه‌گیری ویروس کرونا همراه شده بود را حاصل زحمات همه اعضای سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خواند.

رئیس جهاد علوم پزشکی تهران با قدردانی از زحمات دکتر پروین منصوری دبیر علمی کنگره گفت: حضور استاد منصوری در جهاد علوم پزشکی تهران برای این مجموعه مثل خورشید تابان است.

اسماعیلی جاوید نیز گفت: دکتر منصوری در سالهای گذشته خود کنگره دیگری در زمینه پوست داشتند اما به خاطر کنگره زخم جهاد دانشگاهی از آن دست کشیدند و در واقع کنگره پوست را فدای کنگره زخم کردند.

کنگره مجازی جهاد دانشگاهی یک الگو شد

منصوری نیز با تاکید بر اینکه کنگره زخم و ترمیم بافت امسال به خوبی برگزار شد گفت: من ابتدا به خاطر پاندمی ویروس کرونا، فرصت اندکی که وجود داشت و همچنین برگزاری مجازی این کنگره که برای نخستین بار اتفاق می افتاد بسیار نگران بودم، اما بعدا واقعا برایم غیرقابل باور بود که کنگره به این خوبی برگزار شده است.

او ادامه داد: برخی پژوهشگاه‌ها کنگره جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را یک نمونه موفق دانستند و خواهان الگو برداری از کنگره زخم برای برگزاری کنگره‌ها و همایش های خود شده‌اند.

در ادامه مسعود حبیبی از فعالیت های سایر دبیران کنگره مثل دکتر سیدمهدی طبایی، دبیر کنگره، دکتر منصور جمالی دبیر علمی کنگره در بخش علوم پایه، دکتر اسماعیلی جاوید تشکر کرد و گفت: در مسیر برگزاری کنگره دکتر طبایی ما را در انتخاب همکاران برای برگزاری کنگره راهنمایی کردند و امیدوارم با تلاش هایی که در سازمان انجام می شود بتوانیم در ارتقای علمی کشور بدرخشیم.

اسماعیلی جاوید نیز با امانت خواندن هفتمین کنگره زخم و ترمیم بافت گفت: قطعا سخت‌ترین روزهای برگزاری کنگره سالهای ابتدایی آن بوده که دکتر طبایی به عنوان رئیس کنگره نقش آفرینی کردند و آنچه در کنگره امسال اتفاق افتاد حاصل به بار نشستن زحمات ایشان بود.

خاطره دکتر طبایی از مدیریت اجرایی مرحوم دکتر فاطمی در اولین دوره کنگره زخم

دکتر سیدمهدی طبایی دبیرهفتمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت نیز پس از دریافت لوح تقدیر خود گفت: امسال برای نخستین بار الگوی برگزاری مجازی کنگره را تجربه کردیم. تیم اجرایی و علمی در این زمینه ایفای نقش کردند که تجربه جدید برای جهاد علوم پزشکی تهران شد. امیدواریم که باز هم از این تجربه استفاده شود.

او در ادامه از مرحوم دکتر سیدمصطفی فاطمی، رئیس اسبق جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران یاد کرد و گفت: اولین کنگره زخم و ترمیم بافت با همت دکتر فاطمی که مدیر اجرایی کنگره بودند برگزار شد.

طبایی با ذکر خاطره ای از مرحوم فاطمی اضافه کرد: سختی‌های برگزاری کنگره دو سه ماه آخر آن است. در دومین روز برگزاری این اولین کنگره از دکتر فاطمی خبری نبود. هرچه گشتم او را پیدا نکردم. بعد از چند ساعت ایشان را هنگام صرف ناهار دیدم. از ایشان پرسیدم کجا بودی؟ گفت رفته بودم از  PHD خود دفاع کنم. ما تعجب کردیم چرا که ایشان بدون آنکه از وضعیت خود به ما بگویند متواضعانه این مسئولیت سنگین را پذیرفته بودند.

تکرار خاطره دکتر فاطمی در کنگره امسال

در ادامه اسماعیلی جاوید از زحمات دکتر افشان شیرکوند تقدیر و تشکر کرد و گفت: هماهنگی با بالغ بر ۴۵ استاد در سطح بین‌المللی کاری ممکن نبود اما خانم دکتر شیرکوند به خوبی از پس آن برآمدند.

دکتر منصوری هنگام اهدای لوح تقدیر شیرکوند گفت: خاطره ای که دکتر طبایی درباره دکتر فاطمی فرمودند درباره خانم شیرکوند هم تکرار شد و ایشان یک هفته بعد از برگزاری کنگره از  PHD خود با نمره ممتاز دفاع کردند.

در ادامه دبیر اجرایی هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت از زحمات دکتر رضا حسین زاده و دکتر محسن فاتح به خاطر انتقال تجربیات آنها تقدیر و تشکر کرد و گفت: برگزاری کنگره پشتیبانی بالایی نیاز دارد که اگر زحمات آقای بسلان پور، معاون پشتیبانی جهاد علوم پزشکی تهران و خانم امیدی مدیر امور مالی نبود برگزاری کنگره امکان پذیر نبود.

 

برگزاری مجازی کنگره بر دوش روابط عمومی بود

اسماعیلی جاوید همچنین گفت: کنگره امسال با مدیریت جدید روابط عمومی با مسئولیت آقای امینی دوره جدیدی را تجربه کرد. مخصوصا اگر تلاش روابط عمومی در برگزاری مجازی کنگره نبود این مهم رخ نمی‌داد.

ابوالفضل امینی هرندی، مدیر روابط عمومی جهاد علوم پزشکی تهران نیز درباره برگزاری مجازی کنگره توضیح داد: برای نحوه برگزاری کنگره به صورت مجازی کار ویژه ای صورت گرفت که مسبب فراهم شدن زیرساختی برای سالهای آینده شد. اکنون می‌توانیم بگوییم سایر برنامه های سازمان را نیز می‌توانیم با این زیرساخت جلو ببریم.

او همچنین گفت: آرشیو برنامه‌های کنگره به عنوان یک برنامه ماندگار به زودی در صفحه آپارات سازمان قابل دسترسی خواهد بود که بعدها نیز بتوان از آنها استفاده کرد.

دکتر کامران فردوسی، دکتر سیامک بشردوست، دکتر خاطره خرسندی، خدیجه برگ‌بید، آرزو آقازاده، حمید ملکیان، وحیده علی‌نقی، فاطمه خادمی، مهتاب فیروزی، مجتبی میرزایی، محمدحسین سروش، کیاوش حافظی، محمدتقی محمدی و احمد قنبری از دیگر افرادی بودند که از سوی مدیران سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به خاطر زحمات بی‌وقفه در برگزاری هفتمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت مورد تقدیر قرار گرفتند.


نظر شما :