به همت روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛

کتاب «پلی‌ساکاریدهای زیست فعال در ترمیم زخم نوین» منتشر شد

کتاب «پلی‌ساکاریدهای زیست فعال در ترمیم زخم نوین» توسط اعضای هیات علمی و انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران منتشر شد.

این کتاب که ترجمه Bioactive Polysaccharide Materials for Modern Wound Healing است توسط خاطره خرسندی، رضا حسین‌زاده، فدورا خطیبی شهیدی و هماسادات اصفهانی اعضای هیات علمی پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ترجمه شده است.

کتاب «پلی‌ساکاریدهای زیست فعال در ترمیم زخم نوین» بازار مواد پیشرفته برای مراقبت از زخم را توضیح می‌دهد که یکی از مهم‌ترین مواد برای توسعه پانسمان‎های زخم مدرن‎، پلی ساکاریدهای مختلفی هستند که به دلیل زیست‌تخریب‌پذیری، زیست‎ سازگاری و در برخی موارد زیست فعال بودن‎، کاربردها‎ی زیادی در زمینه‌های پزشکی و دارویی دارند.

این کتاب شامل هشت فصل با موضوعات زیر است:
• مراقبت از زخم پیشرفته
• مواد مراقبت از زخم بر پایه پلی‎ساکاریدها
• تکنیک‌های نوین در تهیه محصولات مراقبت از زخم
• مواد فعال برای تسریع ترمیم زخم
• راه‌حل‌های دیگر جهت دستیابی به ویژگی‎های مطلوب ترمیم زخم
• محصولات مهندسی بافت
• آزمون ایمنی و اثرگذاری
• چشم‎انداز

کتاب «پلی‌ساکاریدهای زیست فعال در ترمیم زخم نوین» 131 صفحه بوده و 45 هزار تومان قیمت دارد.
پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران (یارا) از سال 94 با اهدافی مثل کاهش قطع عضو به دلیل زخم‌های مزمن فعالیت دارد.

کلید واژه ها: انتشارات

نظر شما :