به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛

ششمین آیین یلدا دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۹ کد : ۳۹۱۴۹ فرهنگی تاپ خبر
ششمین آیین یلدا دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

ششمین آیین یلدا دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت دانشجویان عضو کانون ادبی هنری سها سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه در تاریخ سه شنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۰ در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

این جشن دانشجویی که با استقبال پرشور قریب به ۳۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه مواجه شده بود با هدف پاسداشت این آیین کهن، ایجاد نشاط در فضای دانشگاه، بهبود پیوند میان دانشجویان در جهت ایجاد همدانشگاهیان دارای هویت منسجم جمعی و همچنین تجربه عملی اجرای یک کار گروهی برگزار شد.

از جمله تصمیمات هیات اجرایی امسال آیین یلدا، اهدای «تندیس یلدایی» به سه تن از فرهیختگان دانشگاهی بود که در خلال این برنامه انجام گرفت.

سه فرهیخته امسال این برنامه دکتر احمدرضا دهپوراستاد ممتاز فارماکولوژی، دکتر حسین بهاروند استاد ممتاز زیست شناسی و دکتر غلامرضا حسن زاده استاد تمام علوم تشریحی بودند. هدف از این کار غنا بخشیدن هر چه بیشتر به برنامه و الگوسازی موثرتر برای نسل جوان و مواجه نزدیک تر آنها با دانشمندان کشورمان عنوان شده بود.

دکتر غلامرضا حسن زاده در سخنان خود در این برنامه، مسیر شکست ایران و ایرانیان را محول شدن کارهای بزرگ به افراد کوچک و محول شدن کارهای کوچک به افراد بزرگ دانست و تاکید کرد: خوشبختانه در جهاد دانشگاهی افراد در جای درست قرار می گیرند و ریاست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران،دکتر مسعود حبیبی، همیشه در جایی درست و متناسب خودشان قرار گرفته اند.

حامد ابراهیم پور شاعر و عضو هیئت داوران بخش ادبی دهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و علی فریادی دانشجوی پزشکی و استنداپ کمدین برگزیده برنامه عصرجدید صداوسیما از جمله مهمانان این برنامه دانشجویی بودند.

همچنین دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فاطمه خوش نوا فومنی مدیرکل هنری و فوق برنامه دانشگاه، دکتر حسین یاری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، آقای علیرضا سمیعی مسئول کانون¬های دانشگاه از جمله مسئولین حاضر در این برنامه دانشجویی بودند.

همچنین اجرای گروه موسیقی دانشجویی ضدضرب، مسابقه و قرعه کشی از جمله بخش های دیگر این آیین بود که مورد استقبال گسترده دانشجویان قرار گرفت.

گفتنی است این برنامه از جمله اولین برنامه هایی است که بعد همه گیری کووید ۱۹ به صورت حضوری برای دانشجویان دانشگاه برگزار گردید و با توجه به تقارن ۳۰ آذر با ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) یک هفته زودتر برنامه ریزی شده بود.


نظر شما :