ایسنا علوم پزشکی تهران گزارش می دهد:
در دومین روز نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی چه گذشت؟
ایسنا علوم پزشکی تهران- دومین روز از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی با حضور و بازدید شخصیت هایی همراه شد. در این روز غرفه علوم پزشکی که از جهادگران سازمان علوم پزشکی تهران و سایر واحدهای پزشکی تشکیل شده بود میزبان این شخصیت ها بود. این افراد پس از مشاهده دستاوردهای جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، خواهان همکاری با این مجموعه شدند.
بازدید وزیر کشور از زخم پوش های جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
وزیر کشور دیروز دوشنبه ۶ دی ماه در دومین روز نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی با حضور در غرفه علوم پزشکی از بخش های مختلف این غرفه و دستاوردهای سازمان علوم پزشکی تهران از جمله محصولات ویژه ترمیم زخم های مزمن بازدید کرد. سردار احمد وحیدی پس از توضیحات جهادگران سازمان علوم پزشکی تهران در خصوص پروژه تولید زخم پوش در این سازمان، جویای هزینه های ارزی شد که در پی واردات پانسمان ها از کشور خارج می شوند.
وحیدی همچنین سوالاتی درباره ظرفیت تولید زخم پوش ها توسط پژوهشگران علوم پزشکی تهران پرسید. همچنین طرح ماگوت تراپی (لارو درمانی) در پژوهشکده فناوری های زخم و ترمیم بافت یارا به وزیر کشور و هیات همراه معرفی شد.
ماگوت لوسیمد با هدف تدوین دانش فنی تولید لاروهای درمانی بهداشتی تولید شد که در حال حاضر به عنوان یکی از روش های لایه برداری بیولوژیک بافت های مرده در زخم های مزمن در کلینیک ها مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش لارو بر روی بافت آسیب دیده قرار می گیرد و از بافت های آلوده تغذیه می کند.
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خواهان سرمایه گذاری در پروژه زخم پوش شد
از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز دکتر حمید بازارگان معاون صنایع پیشرفته و انرژی های کلان و همچنین مهندس موسوی مدیر اجرایی پروژه های این سازمان در غرفه علوم پزشکی نمایشگاه حاضر شدند و در جریان پروژه زخم پوش قرار گرفتند.
آنها در این بازدید ضمن استقبال از پروژه زخم پوش های تولید شده در آزمایشگاه پژوهشکده فناوری های زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خواهان همکاری و سرمایه گذاری در این پروژه شدند.
به عنوان یک ایرانی به پیشبرد پروژه هایی مثل زخم پوش افتخار می کنم
از دیگر افرادی که پس از حضور در غرفه علوم پزشکی نسبت به پروژه زخم پوش ها ابراز خرسندی کرد می توان به علی اکبر صالحی، قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی اشاره کرد. او پس از بازدید از غرفه علوم پزشکی نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی، در ارتباط با پروژه زخم پوش جهاد دانشگاهی به ایسنا علوم پزشکی تهران گفت: به عنوان یک ایرانی افتخار می کنم که در جهاد دانشگاهی افرادی هستند که چنین پروژه هایی را به پیش می برند. ما نیاز داریم که ببینیم این افراد چه می کنند، از آنها یاد بگیریم و از اینکه افراد دلسوزی در کشور هستند که برای رفع نیازهای مردم شبانه روز کار می کنند خشنود شویم.
او با بیان اینکه جهادگران در حوزه علوم پزشکی نیازهای افراد تحت فشار را برطرف می کنند افزود: انسان زمانی که بیمار می شود ارزش این قبیل فعالیت ها را متوجه می شود. واقعا جهاد دانشگاهی در حوزه علوم پزشکی فوق العاده عمل کرده است برای نمونه فعالیت در سلول های بنیادی برای ایران یک افتخار است و امیدوارم در سایر حوزه ها نیز موفق باشد.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: باید از جهاد دانشگاهی کمک بگیریم
دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس دیگر بازدیدکننده غرفه علوم پزشکی نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود. شهریاری با بیان اینکه برای رفع نیازهای کشور باید از جهاد دانشگاهی کمک گرفت گفت: باید کمک بگیریم تا بتوانیم هم اشتغال بیشتر ایجاد کنیم و هم از وابستگی به خارج رهایی پیدا کرده و هم امکان خروج ارز از کشور را کم کنیم.
نماینده مردم زاهدان افزود: جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی مانند سلولهای بنیادی، درمان ناباروری در کشور، درمان سرطان و تولیدات تجهیزات دارویی و تجهیزات پزشکی کارهای زیادی انجام داده و همچنان در این حوزه فعالیت میکند.
او افزود: به نظر بنده توانایی زیادی وجود دارد و مسئولان باید به آن توجه جدی کنند و مشکلات خود را به جهاد سفارش دهند تا این نهاد برای حل آن اقدام کند. قطعا این توانایی در جهاد دانشگاهی وجود دارد به شرط آن که این باور به معنی واقعی کلمه وجود داشته باشد.
شهریاری ادامه داد: دلیل این که برخی از مسئولان ما به این باور نرسیده اند این می تواند باشد که در مجموعه جهاددانشگاهی حضور پیدا نکرد و با توانمندیهای این نهاد آشنایی ندارند که مسئولان در تمام استان های کشور از توانمندی این نهاد استفاده کامل را ببرند زیرا می توان بسیاری از نیازهای کشور را برطرف کرد و امیدواریم در مجلس بتوان به این نهاد کمک کرد.
او در پایان گفت: جهاد دانشگاهی میتواند پیشنهادهای خود در حوزه سلامت را به ما ارائه بدهد تا در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تثبیت و به کمیسیون تلفیق ارائه شود تا در کمیسیون تنظیم مقررات بتوانیم آنها را تصویب کنیم.
نظر شما :