دکتر قناعتی :
از همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهاد دانشگاهی استقبال میکنیم
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران به نقل از ایسنا، دکتر حسین قناعتی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در گفتوگو با ایسنا تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه گسترش، بومیسازی و نوآوری زحمات زیادی هم در صنایع پزشکی و کارهایی که us patent دارد و برای اولین بار در دنیا این اختراعات انجام شده است، کشیده است و همینطور در زمینه داروهای شیمیدرمانی(chemotherapy)، مطالعات حیوانی پایه و دارویی، درمان زخم، کارهای خوب و قابل توجهی داشته است. این نمایشگاه به لحاظ علمی در سطح بالایی بود. در حوزه ارتباط با صنعت نفت، صنایع نظامی و همچنین در زمینه فرهنگی نیز شاهد کارهای خوب و منحصربفردی بودیم که نشاندهنده این است که اگر به درستی برنامهریزی کنیم، میتوانیم موفق عمل کنیم.
لزوم توجه ویژه به تجاریسازی و برندینگ
دکتر قناعتی افزود: نقطه ضعفی را که در همه جا مشاهده کردهام این است که در زمینه راهاندازی(و شروع کار) خیلی خوب عمل میکنیم، ولی در زمینه تجاری سازی و برندینگ باید بیشتر کار کنیم و این موضوع نیازمند این است که مسئولان جهاد دانشگاهی و مسئولان اجرایی کشور در زمینه برندینگ و تجاریسازی محصولات کار کنند. قیمت محصولات تولیدی(داخل) یک سوم تا یک چهارم نمونههای مشابه خارجی است و اگر بتوانیم در این زمینه موفق عمل کنیم، موفقیتهای زیادی در انتظارمان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که کسانی که به عنوان عدالت میآیند و روندهای اجرایی کشور را مخدوش میکنند، توجه کنند که وقتی حقوق مکفی پرداخت نکنیم، (نیروهای متخصص کشور) به خارج از کشور میروند؛ به عنوان مثال یک مهندس صنعت نفت با حقوقهای بالا در ماه به سرعت جذب کشورهای همسایه میشود. الان در حوزه پزشکی در دانشگاهها نیز با این مشکل مواجه هستیم؛ با این سقفهایی که گذاشتهاند و بحث مالیات و پلکانی کردن کارانه و خیلی از مسائل دیگر، بهترین اساتید ما بعضاً رفتهاند یا در فکر رفتن هستند و قطعاً(با ادامه این روند و عدم حل مشکل)، به زودی با خلأ نیروی انسانی مواجه خواهیم شد.
وی تأکید کرد: بعضیها مفهوم عدالت را با تساوی یکسان و مساوی میدانند؛ درحالیکه عدالت به معنای تساوی نیست. عدالت به این معناست که هر کسی به میزان هوش، توان و کارایی خودش بتواند از مواهب مادی بهره ببرد. فردی در یک کار ساده مشغول فعالیت است و قطعاً کاری که انجام میدهد مورد احترام است، اما کار وی با فردی که کار فکری و ذهنی(سنگینی) دارد و میتواند میلیونها دلار برای کشور درآمدزایی کند، متفاوت است. ببینید اگر یک بیمار درست درمان نشود، باید به بخش خصوصی مراجعه کند و به جای مختصر پرداخت در بخش دولتی، باید چند صد میلیون تومان(در بخش خصوصی) هزینه کند. نماینده محترم یا مسئولی که میآید و این موارد را دستکاری میکند، باید به این موضوعات توجه داشته باشد که دارد به مملکت ظلم میکند.
دکتر قناعتی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی به منظور همافزایی بیشتر در زمینه پژوهش و (تولید) محصول در حوزههای مشترک اعلام و از توسعه این همکاریها استقبال میکند.
نظر شما :