گزارش سخنرانی های آخرین روز کنگره سالانه زخم
نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با سخنرانی های روز جمعه ۲۳ دی ماه به کار خود پایان داد.
در آغاز آخرین روز از نهمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی، دکتر پروین منصوری، دکتر کامران بلیغی، دکتر لیلا عطایی فشتمی، دکتر نسرین زند، دکتر علیرضا فیروز و دکتر زهرا صفایی نراقی به زخم های چالش برانگیز در درماتولوژی و بهترین روش در مدیریت زخم پرداختند.
در پنل میکروبیولوژی دکتر علیرضا خسروی سخنرانی خود را در ارتباط با «مایکوبیوم در ترمیم زخم» انجام داد.
دکتر عباس اخوان سپهی، درباره بیوپلیمرهای میکروبی و کاربردهای آنها در بیوتکنولوژی پزشکی سخنرانی کرد و دکتر محدثه لاری پور به موضوع «استفاده از قارچ در التیام زخم» پرداخت.
«تأثیر نانوذرات اکسید روی بر بیان بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از عفونت زخم سوختگی» عنوان سخنرانی زهرا نعیمه عباس بود.
محسن کرمی درباره «تاثیر آب آلوئه ورا بر زخم های عفونی موش صحرایی نر نژاد ویستار» را بررسی کرد.
«تعلیق کیتوزان و نانو نقره در ترمیم زخم کاندیدیازیس دهان در خوکچه آلوده» نیز عنوان سخنرانی سهیل طاهرپوران بود.
در پنل پانسمان های جدید دکتر عاطفه شهبازی انواع پانسمان زخم را بررسی کرد.
دکتر کاوش زند سلیمی به «ملاحظات نظارتی برای ایجاد پانسمان زخم نوآورانه» پرداخت.
دکترالناز شعبانی سخنرانی خود را با عنوان «القای هیپوکسی توسط LBL AuNps-siRNA در بستر نانوالیاف برای بررسی بیان عوامل رگزایی و تسریع در بهبود زخم دیابتی» انجام داد.
فاطمه آکار به ارزیابی سلول های بنیادی مزانشیمی کپسوله شده در هیدروژل آلژینات برای کاربرد محصولات ترمیم زخم پرداخت.
«ترمیم زخم با غشای آمنیوتیک بدون سلولی حاوی سلول های بنیادی مزانشیمی جفت؛ پانسمان جدید برای زخم پای دیابتی» نیز عنوان سخنرانی پیوند پرهیزکار رودسری بود.
فائزه قاسمی هم سخنرانی خود را با عنوان «ساخت و ارزیابی داربست های بیولوژیکی فیبرین از محصولات مشتق شده از پلاسما با پپتید تری پاراتید مصنوعی» انجام داد.
امیرمحمد چکنی نیز به عنوان آخرین سخنران کنگره امسال «توسعه یک بانداژ مایع مبتنی بر عصاره آبی جفتی مقیاس پذیر تجاری برای التیام سوختگی و زخ» را مورد برسی قرار داد.
نظر شما :