به همت روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشک تهران مسابقه «سفره ایرانی» برگزار شد
جشنواره غذاهای خانگی ویژه اعضاء سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشک تهران در مرکز آموزش شماره۲ با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، رئیس و جمعی از معاونین و اعضای این سازمان ظهر روز شنبه، ۱۴ بهمن ماه به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص) و ایام دهه فجر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران دکتر مسعود حبیبی ضمن تشکر از روابط عمومی معاونت پشتیبانی سازمان بابت تدارک و برگزاری این برنامه، گفت: مسابقه سفره ایرانی موجب افزایش امید و نشاط در بین همکاران مجموعه سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران شد و بنیان خانواده از اهمیت فراوانی برخوردار است لذا هر اقدامی که موجب افزایش اهمیت جایگاه خانواده میشود باید در کانون توجه قرار گیرد چرا که توجه به اهمیت جایگاه خانواده سبب تقویت بنیانهای اجتماعی میشود.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران گفت: تمام افرادی که در این مسابقه حضور شرکت کردند جوایزی برای یادبود دریافت میکنند. همچنین برگزیدگان این مسابقات در جشن «شکرانه» مورد تقدیر قرار میگیرند.
حفظ سفره ایرانی اهمیت دارد
دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز در مسابقه سفره ایرانی گفت: من از آقای دکتر حبیبی، که همواره در برنامههای فرهنگی پیشتاز است، قدردانی میکنم. تمام افرادی که در این مسابقه شرکت کردهاند دستپخت خوبی دارند و غذاهای مطلوبی برای شرکت در مسابقه ارائه دادند.
داور مسابقه سفره ایرانی ادامه داد: برگزاری این گونه برنامهها اهمیت دارد که چرا قدرکنار هم بودن را بیشتر میدانیم و باور داریم کسی غذای خوبی میپزد که از تمام امکانات موجود استفاده کند. موضوع حفظ سفره با توجه به وضعیت اقتصادی از اهمیت فراوانی برخوردار است.
افراد برگزیده مسابقه سفره ایرانی با محورهای کیفیت غذا، تزئین غذا و نظرات شرکتکنندگان انتخاب شدند که اسامی ایشان به شرح ذیل می باشد:
نفرات اول تا سوم (از نظر کیفیت)
نفر اول: مجتبی میرزایی (آش جو)
نفر دوم: ماریا محمودی (آش بادمجان)
نفر سوم: حسین حاجیان (قلیه ماهی)
نفرات برتر (از نظر تزئین غذا)
مینا السادات نادری- محمد عبدالله زاده-نرگس السادات محمدی
نفرات برتر از نظر شرکت کنندگان
زهرا رجبی-سعید طهماسبی-زینت موسوی
نظر شما :