برگزاری مدرسه ذهن برنده با محوریت مهارت های نرم
سید علی کروژده دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت و دبیر باشگاه توسعه کارآفرینی سازمان دانشجویان با اشاره به محوریت کارگاههای برنامه گفت: این کارگاهها با عناوین: «مدیریت زمان»، «مدیریت استرس»، «حل مسئله»، «ارتباط موثر»، « سخنرانی و ارائه مناسب »،« اصول و مبانی کار تیمی »و «رهبری» برگزار شد.
وی به شرح این دوره، پرداخته و ادامه داد: در کارگاه « مدیریت زمان» با تدریس "دکتر علی محمد مصدق راد"، استاد سیاستگذاری و مدیریت سلامت، بر آموزش استراتژیهایی جهت افزایش بهرهوری شخصی و اولویتبندی کارها به طور مؤثر از جمله سازماندهی فضای کار، اولویتبندی زمانی، تکنیکهای مدیریت زمان و مدیریت اطلاعات اشاره شد.
وی افزود: همچنین با توجه به این مهم که « مدیریت استرس»، ابزار، استراتژی و تکنیکی است که دلهره را کاهش داده و تاثیرات منفی آن را بر سلامت ذهنی یا جسم فرد کم میکند، در این کارگاه آموزشی با حضور "دکتر انسیه جمشیدی" عضو هیئت علمی دپارتمان آموزش و ارتقای سلامت و "دکتر یاسر تعدادی" متخصص روانشناسی سلامت به شناخت استرس، اهمیت مدیریت استرس و روشهای مقابله با آن پرداخته شد.
کروژده با اشاره به اینکه در کارگاه «حل مسئله»، " دکتر مهناز آشورخانی" عضو هیئت علمی دپارتمان آموزش و ارتقای سلامت، به آموزش رویکردی نظاممند پرداختند، عنوان کرد: این رویکرد برای شناسایی، تجزیه و تحلیل و حل مشکلات طراحی شده است. این رویکرد شناسایی مشکلات، تولید راهحل، سبکهای تصمیمگیری، پیادهسازی راهحلها و ارزیابی نتایج را شامل میشود.
وی با اشاره به کارگاه " ارتباط موثر" نیز گفت: در این کارگاه "دکتر انسیه جمشیدی" عضو هیئت علمی دپارتمان آموزش و ارتقای سلامت با محوریت "ارتباط با دیگران" و "دکتر یاسر تعدادی" متخصص روانشناسی سلامت با محوریت "ارتباط با خود" بر تقویت توانایی تبادل واضح و هدفمند ایدهها، افکار، نظرات، دانش و دادهها متمرکز شدند.
دبیر این کانون با اعلام اینکه در کارگاه «سخنرانی و ارائه مناسب» به چگونگی به اشتراک گذاشتن موثر ایدهها در محیطهای عمومی پرداخته شد، ادامه داد: ساختار سخنرانی، مهارتهای ارائهدهی و کاهش اضطراب از جمله مباحث این کارگاه بود که توسط " دکتر علی ملازاده" عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد و هدف این دوره، بهبود مهارتهای ارتباطی شخصی و حرفهای است و به افراد کمک میکند پیامها و ارائههای تاثیرگذار داشته باشند.
وی ادامه داد: در کارگاههای « اصول و مبانی کار تیمی» و همچنین کارگاه «رهبری »، "دکتر علی محمد مصدق راد"، استاد سیاستگذاری و مدیریت سلامت بر افزایش همکاری و کارایی در گروهها تمرکز و موضوعات راهبردهای ارتباطی و حل تعارض اشاره کرد و به گفته ایشان کار تیمی، علاوه بر تمرکز بر روی هدف، نیازمند توجه به همکاران، نیازها، خواستهها، دغدغهها، توانمندیها و چالشها و ضعفهای آنها است. توانایی ایجاد یک تیم منسجم که بتواند با هم در جهت اهداف مشترک کار کند. در دوره ویژه رهبری نیز، چیستی رهبری و نکات و مواری جهت کیفیت رهبری به اشتراک گذاشته شد.
لازم به ذکر است شورای مرکزی باشگاه توسعه کارآفرینی سازمان دانشجویان که قبل از این با عنوان: کانون کارآفرینی سازمان دانشجویان و با برگزاری برنامههایی همچون: رویداد استارتاپ ویکند زخم و ترمیم بافت، سلسله گفتوگوهای اتاق تجربه (چالشها و فرصتهای کارآفرینی در عرصه سلامت) و دوره بیزینس پلن ویژه علوم پزشکی فعالیت داشتند، با عنوان باشگاه توسعه کارآفرینی به فعالیت خود ادامه داده و تاکنون کارگاههای مرتبط با این حوزه را برگزار نموده است که علاقهمندان میتوانند از طریق لینک https://t.me/E_D_Club به گزارش این برنامهها دسترسی یابند.
نظر شما :