توسعه علمی کشور در گرو توجه به متخصصان است

۰۴ آذر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۸ کد : ۷۸۱۵۳ پژوهشی تاپ خبر
توسعه علمی کشور در گرو توجه به متخصصان است

به گزارش روابط‌عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران، دکتر مسعود حبیبی در آیین اختتامیه یازدهمین کنگره زخم و ترمیم بافت که امروز، جمعه، ۲ آذر ماه برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۱۵ سال پیش، تعدادی از اساتید دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور در زمینه پژوهش زخم گام برداشتند. تلاش این گروه سبب ایجاد پژوهشکده زخم و مرکز جامع زخم و ترمیم بافت شد.

وی درباره اقدامات و ساختار پژوهشکده زخم و ترمیم بافت «یارا» تصریح کرد: چهار گروه پژوهشی در پژوهشکده زخم و ترمیم بافت «یارا» سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران فعالیت می‌کنند و این پژوهشکده با ایجاد «گروه سبک زندگی» در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها ورود کرده است. در حال حاضر، ۳۰ طرح پژوهشی در پژوهشکده سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران در حال انجام است.

حبیبی درباره برگزاری دوره‌های آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌‌پزشکی تهران گفت: بررسی کارنامه کاری سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بیانگر این است که حدود ۲۰۰۰ نفر از پرستاران و جامعه پزشکی کشور در دوره‌های آموزشی این کنگره شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه درمان زخم به کار تیمی نیاز دارد، تصریح کرد: به گفته اساتید دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور، نتایج ادوار گذشته کنگره زخم و ترمیم بافت و دیگر فعالیت های پژوهشکده فن آوری های زخم و ترمیم بافت سبب کاهش قطع پا به دلیل زخم پای دیابتی شده است. زخم، پدیده‌ای است که سبب استیصال و درماندگی مبتلایان می‌شود. امیدوارم بار برنامه های آموزشی و پیشگیری و فعالیت های علمی هم چون این کنگره سبب کاهش بیشتر میزان ابتلای به زخم پای دیابتی شود و افتخار کاهش زخم پای دیابتی از آن جامعه علمی کشور است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: اگر خواهان پیشرفت کشور هستیم و توسعه علمی کشور را مطالبه می‌کنیم، می‌بایست به متخصصان و پژوهشگران کشور توجه کنیم. توسعه علمی و پیشرفت کشور در گرو توجه به متخصصان است.


نظر شما :