تولید سه زخم پوش/ ارایه خدمات نوین به بیماران / افزایش کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی

روابط عمومی جهاد علوم پزشکی تهران – مدیر مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از تولید سه زخم پوش، ارایه خدمات نوین به بیماران و همچنین افزایش کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی در سال جاری خبر داد.
دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران، به مهم ترین برنامه های مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال جاری، اشاره و اظهار کرد: یکی از مهم ترین برنامه مجموعه پژوهشکده زخم یارا و به تبع آن مرکز و کلینیک ترمیم زخم و بافت، پروژه فناورانه تولید پانسمان ها و زخم پوش های پر مصرف در کشور است. در سال گذشته پروژه ای از دفتر مرکزی به پژوهشکده داده شده که در این پروژه برنامه ریزی شده تا چهار محصول و زخم پوش پر مصرف با مدیریت پژوهشکده زخم و محوریت مرکز ترمیم زخم و با همکاری واحدهای فنی و مهندسی جهاد دانشگاهی تولید شود و مراحل ارزیابی زیستی و بالینی آن در مجموعه مرکز زخم انجام شود.
تولید سه زخم پوش
وی ادامه داد: در سال گذشته با همکاری واحدهایی مانند یزد و مشهد و پژوهشگاه ابن سینا و امیرکبیر اقدامات اولیه تولید سه زخم پوش صورت گرفت و طرح های مطالعاتی انجام شد. تولید نمونه اولیه برخی از این پروژه ها انجام شده و برنامه ما در مرکز ترمیم زخم این است که بتوانیم پس از تأیید مشخصات فیزیکی، زیستی و ایمنی از این نمونه های اولیه برای خدمات کارآزمایی بالینی در مجموعه زخم استفاده کنیم.
ارایه خدمات نوین به بیماران
مدیر مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران به دیگر برنامه مرکز ترمیم زخم و بافت اشاره و خاطرنشان کرد: در نظر داریم علاوه بر توسعه خدمات به بیماران، خدمات نوین دیگری را نیز اضافه کنیم. سال گذشته در فاز مطالعاتی و در قالب کارآزمایی های بالینی از زخم پوش های حاوی سلول و سلول درمانی در مرکز استفاده کردیم، امسال برنامه داریم که با همکاری پژوهشگاه هایی مثل ابن سینا در این زمینه فعالیت خود را گسترده کنیم و بیماران بیشتری را تحت درمان قرار دهیم به گونه ای که هم بیماران بتوانند از این خدمات استفاده کنند و هم ما بتوانیم بر پایه نتایجی که از بیماران به دست می آید محصولات جدیدتری معرفی کنیم تا مورد استفاده بیماران قرار بگیرد.
افزایش کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی
دکتر جاوید گفت: سیستم های مختلف بدن بیماران مبتلا به زخم به دلیل شدت و مدت بیماری دیابتی نیازمند غربالگری بسیار جامع و ارزیابی های ارگان های مختلف بدن است بدین منظور کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی را افزایش خواهیم داد تا ضمن اینکه زخم بیماران مورد بررسی قرار می گیرد و خدمات لازم ارایه می شود، بتوانیم موارد و عوارض ناشی از دیابت را نیز کنترل کنیم.
سایه کرونا بر سلامت بیماران دیابتی
مدیر مرکز ترمیم زخم و بافت سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که شیوع کرونا در کشور چه تغییری در برنامه های مرکز ترمیم زخم و بافت به وجود آورده است؟ اظهار کرد: بیمارانی که ما با آنها در ارتباط هستیم در مقابل کرونا به شدت پر خطر هستند و احتمال اینکه مبتلا شوند و عوارض شدید کرونا در آنها ظاهر شود، بسیار بالاست به همین دلیل سعی کردیم از مراجعات غیر ضروری، پیشگیری و جلوگیری شود و تا حد امکان به صورت روش های مجازی و سیستم های پیام رسان هایی که بر پایه اینترنت هستند، وضعیت بیماران را کنترل کنیم و از این طریق تا حد امکان خدمات را در منزل ارایه دهیم، اما متاسفانه این نتایج را صرفاً می توان به صورت موقت اجرا کرد و این بیماران در دراز مدت دچار مشکلات شدیدی خواهند شد که ضروری است بیماران دیابتی به کلینیک و مرکز مراجعات مستمر داشته باشند و در این مراجعات هم زخم و هم ارگان های دیگر بدن مورد بررسی قرار گیرد و مهم تر از همه، آموزش به بیماران داده شود.
دکتر جاوید با بیان اینکه همه گیری کرونا بیماران دیابتی را تحت تأثیر قرار داده است، تصریح کرد: در زمانی که همه گیری کرونا در کشور بسیار بالا بود و بیمارستان ها ظرفیت پذیرش بیماران غیر کرونایی را نداشتند، ارزیابی های عروقی بیمار و جراحی هایی که باید صورت می گرفت یا سایر مواردی که نیازمند بستری در بیمارستان بودند، کمتر انجام می شد و از سوی دیگر پزشکان کمتری در دسترس بودند به همین دلیل این بیماران زمان طلایی برای درمان را از دست می دادند و عارضه آنان بیشتر می شد. امیدوارم با کنترل مناسب در حوزه همه گیری کرونا بیماران بتوانند مانند گذشته خدمات لازم را دریافت کنند و بهبودی لازم را به دست آورند.
انتهای پیام
نظر شما :